22 oktober Fruit Attraction 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Spanje, Madrid, IFEMA - Feria de Madrid

Van 22 - 24 oktober 2019 vindt in Madrid, Spanje de 11e editie van de Fruit Attraction 2019 beurs plaats.

De Fruit Attraction beurs is een internationale groenten- en fruitbeurs waar de meest recente productvarieteiten en -merken worden tentoongesteld. In 2018 namen meer dan 60 Nederlandse bedrijven deel aan de beurs, waarvan er 25 in de collectieve stand van Holland Fresh Group, GroentenFruit Huis stonden.

De Fruit Attraction beurs is na de Fruit Logistica in Berlijn de grootse internationale Groenten- en Fruit vakbeurs van Europa. die jaarlijks groeit en de gelegenheid biedt om zowel te netwerken met de Spaanse als andere internationale relaties en tegelijkertijd de kans biedt om nieuwe relaties op te doen.

Voor meer informatie: fruitattraction2019