09 september Sahara Agricultural Exhibition

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Egypt International Exhibition Center, Cairo

Van 9 t/m 12 september vindt voor de 32e keer de Sahara Agricultural Exhibition plaats in Cairo. Sahara is hét belangrijkste evenement in de agrarische sector in Egypte, en de hub voor gewasproductie in Noord-Afrika. Sahara brengt de nieuwste technologieën en de laatste ontwikkelingen, en creëert een perfecte aansluiting op de interne markt en de regio.

  • Egypte is de grootste landbouwproducent in Noord-Afrika, met de hoogste opbrengst in groenten, fruit, granen en oliehoudende zaden.
  • Egypte heeft bijna 100 miljoen inwoners en een groei van 5.6% in GDP.
  • De stabiele economie en stijgende voedselprijzen zorgen ervoor dat boeren nu investeren.

We nodigen bedrijven uit in akker- en tuinbouw; zadenproducenten, bedrijven in pootgoed, agrarische machines, (bio)bestrijdingsmiddelen en mestverwerkers, maar ook duurzame klimaatoplossingen zoals biomassa en groene energie.

Als de exclusieve Nederlandse agent voor deze beurs, neemt East-West Trade de registraties en verstrekken we graag meer informatie. Neem contact op met Lisa Kuijs via 070 22 121 68 of via l.kuijs@eastwest-trade.com.