03 maart AgraME

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
-
Dubai

AgraME is een belangrijk evenement in de agrarische sector in de Emiraten, een aankomende hub voor gewasproductie in het Midden-Oosten. AgraME brengt de nieuwste technologieën en de laatste ontwikkelingen, en creëert een perfecte aansluiting op de interne markt en de regio.

De focussectoren zijn gewasproductie, agratech (AI en automatisering), visserij en (pluim-)veeteelt. We nodigen bedrijven uit die actief zijn in akker- en tuinbouw; zadenproducenten, bedrijven in pootgoed, agrarische machines, (bio)bestrijdingsmiddelen en mestverwerkers, maar ook duurzame klimaatoplossingen zoals biomassa en groene energie. 

Als exclusieve Nederlandse partner, neemt East-West Trade de registraties en verstrekken we graag meer informatie. Neem contact op met Lisa Kuijs via 070 22 121 68 of via l.kuijs@eastwest-trade.com