21 mei Atlantic Fair

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Faeröer, Klaksvík

Van 21 tot en met 23 mei 2019 wordt de 9e editie van de Atlantic Fair georganiseerd in Klaksvík op de Faeröer. Deze beurs staat in het teken van enerzijds de visindustrie en anderzijds de offshore olie-industrie.

De beurs Atlantic Fair geeft een overzicht van producten, technologieën en diensten op het gebied van scheepvaart en visserij. De exposerende bedrijven presenteren hun producten op het gebied van visserijuitrusting, visverwerking, opslag en transport, scheepsbouw, scheepsuitrusting, beveiligingssystemen en meer. De beurs functioneert als een plek om te netwerken en om kennis en ideeën uit te wisselen.

De Atlantic Fair wordt om het jaar gehouden. In 2017 waren er 183 stands waarvan veel uit Scandinavië, maar ook van daarbuiten. Een lijst van de standhouders van 2017 is te vinden op de website.

Zie de website van Atlantic Fair  voor foto's en filmpjes van eerdere edities, voor het boeken van een stand en voor meer informatie.