11 januari Iran AgriShow 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Tehran , Iran

Tehran Permanet Fairground

13th Iran AgriShow is de belangrijkste gebeurtenis in de landbouw en aanverwante industrieën in het Midden-Oosten, die zal worden gehouden in Teheran Permanent International Fairground van 24 tot 27 februari 2019.

Deze beurslicentie is uitgegeven door Trade Promotion Organisation of Iran en ook door Ministry of Industry, Mine and Trade. En het zal worden gehouden met medewerking van het Ministerie van Landbouw-Jahad.

Omdat Iran een van de krachtigste en meest geschikte landen in het Midden-Oosten is in de landbouw met de vele mogelijkheden. En recentelijk hebben de regering en de betrokken autoriteiten van Iran serieus gepland om deze industrie te ontwikkelen en te organiseren en de nieuwste technologie en kennis van over de hele wereld te gebruiken. Dus Iraanse bedrijven zijn er zo op gebrand om de overheidsfaciliteiten te gebruiken en machines te importeren, de vereiste kennis te leren en het landbouwniveau op alle gebieden te verbeteren.

Ga voor meer informatie naar Iran AgriShow 2018 .

Iran AgriShow 2019

Zie ook