18 oktober PMA Fresh Summit 2018

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Verenigde Staten, Orlando, Florida

De PMA Fresh Summit wordt jaarlijks georganiseerd door de Produce Marketing Association (PMA) , een bekende brancheorganisatie voor de Amerikaanse groenten- en fruitindustrie. De beurs rouleert jaarlijks tussen New Orleans, Atlanta, Anaheim en Orlando. De beurs zal in 2018 van 18-20 oktober in Orlando plaatsvinden.

Logo PMA Fresh Summit
Beeld: ©PMA / PMA

Deze prachtig opgezette beurs richt zich op de gehele internationale groenten- en fruitketen, van teler tot supermarkt. De meer dan 1100 standhouders bieden een groot uiteenlopend aantal producten en diensten aan, waaronder kassystemen, zaden, verpakkingssystemen en –materialen, sorteer- en koelsystemen, displays, consumenten-verpakkingen en logistieke diensten, maar daarnaast ook een zeer grote variëteit aan verse en verwerkte groenten en fruit.

Het gaat goed met de groenten en fruitsector in de VS. Amerikaanse consumenten worden steeds meer gezondheidsbewust. Dit wordt vooral gedreven door Millennials, maar ook door chefs en restaurantketens, die gezondere gerechten op de menukaart zetten. De voorspelling is dat tegen 2020 de Amerikaanse consument bij het avondeten meer geld zal besteden aan de groenten op het bord dan aan het vlees.

Registratie is mogelijk vanaf 24 mei: https://www.pma.com/events/freshsummit