26 september CICA, The International Craft Beer Competition 2018

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Spain, Madrid

De Internationale Competitie voor Ambachtelijk Bier is een bijeenkomst die ten doel heeft de verspreiding van de kwaliteit en diversiteit van ambachtelijke bieren die wereldwijd worden geproduceerd en geconsumeerd. Na het overweldigend succes van de editie van 2017, vindt op 26 september 2018 in Madrid de derde editie plaats.

CICA 2018, Concurso Internacional de Cerveza Artesana

Zowel het aantal deelnemende brouwerijen als de kwaliteit van de ingestuurde ambachtelijke bieren is enorm gegroeid tijdens de tweede editie.

De CICA wordt georganiseerd door Alamesa, en gesponsord door de Spaanse vereniging van drankwedstrijden (ASECONBE), en is de enige onafhankelijke drankwedstrijd in Spanje. Het belangrijkste doel ervan is om de kwaliteit van ambachtelijke bieren te markeren.

De wedstrijd dient als platform voor het verspreiden van de kwaliteit en diversiteit van ambachtelijke bieren die wereldwijd worden geproduceerd en geconsumeerd.

De wedstrijd heeft ook tot doel de cultuur van ambachtelijke bierconsumptie te verspreiden als een gezonde gefermenteerde drank en bevordert een verantwoorde consumptie daarvan.

Tot 21 september 2018 kan men zich registreren voor de 2018 editie van de Internationale Wedstrijd voor Ambachtelijk Bier.

Meer informatie over de competitie kunt u raadplegen via deze link