24 april Missie inkopers groente en fruit Thessaloniki

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Griekenland, Thessaloniki

Thessaloniki International Exhibition & Congres Centre
154 Egnatias Street
54636 Thessaloniki
Griekenland

Bent u een inkoper of groothandelaar in verse groenten, fruit of aanverwante producten? Wilt u zakendoen met Griekenland? Schrijf u dan in voor Freskon, de internationale vakbeurs voor verswaren.

Sectoren

Het evenement richt zich op de volgende (sub)sectoren:

  • verse groente en fruit (conventioneel & biologisch);
  • verpakkingsmateriaal;
  • machines & equipment (processing, preserving, packaging, weighing, lifting & storing);
  • transport & logistiek;
  • kwaliteits controle & certificerings organisaties.

Aanmelden

Meld u aan vóór 26 maart 2018.
Duur van het evenement is twee dagen en start op donderdag 24 april om 10 uur en eindigt op zaterdag 28 april om 19.00 uur. Kosten voor reis- en verblijf worden gedragen door HELEXPO.

De Enterprise Europe Network organiseert  in samenwerking met de Federation of Industries of Northern Greece (FING) en de National Exhibition Agency HELEXPO, een missie voor inkopers en groothandelaren van verse groenten en fruit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de missie of over de deelnemers? Neem dan contact op met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: Annemarie Destree: Annemarie.Destree@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Bron: RVO