23 april Missie: ‘Trends in de voedingssector – van bio tot duurzaam’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie België, Brussel en elders

Voor wie?

De reis is bestemd voor voedselproducenten en distributeurs die zich richten op trends of niches in de foodsector. Hieronder verstaan wij:

  • Biologische en ecologische voeding
  • ‘Free From’ voeding
  • Vegetarische en veganistische voeding
  • Natural foods en fair trade producten
  • Streekproducten en etnische voeding

Waarom deelnemen?

‘Leuke reis die veel inspiratie en kansen oplevert! ’

-Feedback deelnemer 2016-

Wegens groot succes van onze ondernemersmissie naar België in 2016, willen wij dit jaar weer op pad. In de afgelopen jaren zijn ook bij onze Belgische buren biologische producten steeds populairder geworden. In de periode 2008 - 2016 is de besteding aan biologische voeding in België van 305 naar 586 miljoen euro gestegen.

Wat kunt u verwachten?

  • Een tweedaagse missie met andere food ondernemers
  • Gedurende de missie bezoekt u verschillende groothandels en supermarkten die trend- en niche voeding verkopen.
  • U krijgt rondleidingen (en store checks), en u heeft de gelegenheid om concrete vragen te stellen aan de hoofdinkopers.
  • Bovendien kunt u tijdens een seminar op de Nederlandse Ambassade ook diepgaande kennis opdoen over de Belgische foodsector en over zakendoen met de Belgen.
  • Netwerkmogelijkheden zowel met Belgische inkopers, food experts en restaurant uitbaters alsook met Nederlandse deelnemers onder elkaar.

Klik hier voor meer informatie en het programma.

U kunt zich tot 2 maart aanmelden.