Highlights Agroberichten Buitenland week 41

Highlights Agroberichten Buitenland is de wekelijkse nieuwsbrief van het Landbouwattachénetwerk. U wordt iedere week geattendeerd op nieuws, activiteiten en achtergrondinformatie van 57 landbouwteams actief in 77 landen.

Meet & Match tijdens Foodvalley Summit 2019

Bent u professional in de voedingsindustrie? En wilt u zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 17 oktober naar het Meet & Match evenement tijdens de Foodvalley Summit 2019 in Wageningen.

Meet & Match tijdens Foodvalley Summit 2019

FoodValley

Matchmaking tijdens AgrifoodTech 2019

Levert uw bedrijf technologische innovaties voor de agrifood-sector? En wilt u internationale zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 11-12 december naar Den Bosch voor het Meet & Match evenement tijdens de vakbeurs AgriFoodTech.

Matchmaking tijdens AgrifoodTech 2019

AgriFoodTech 2019

Nederland voor het eerst meest concurrerende economie van Europa

De Nederlandse economie is in 2019 voor het eerst de meest concurrerende van Europa. Wereldwijd lopen alleen Singapore, de Verenigde Staten en Hong Kong nog voor. Dat blijkt vandaag uit de jaarlijkse, toonaangevende ranglijst van de Global Competitiveness Index die is opgesteld door het World Economic Forum (WEF).

Nederland voor het eerst meest concurrerende economie van Europa

- EUROPA - Spain: Almería’s horticultural season started earlier

The 2019-2020 season in Almería is already underway, several weeks ahead of its usual dates. The horticultural sector is facing finantial trouble and needs to generate revenue as soon as possible.

Spain: Almería’s horticultural season started earlier

Verkiezingen in Polen: wensen van de landbouwsector

Een stabiele en betrouwbare wetgeving, geen onverwachte veranderingen, extra aandacht voor productiekosten en promotiecampagnes zijn de belangrijkste wensen van alle sectoren voor de toekomstige regering in Polen. 

Verkiezingen in Polen: wensen van de landbouwsector

Griekse delegatie voedselindustrie in Noord-Brabant

Het AgriFood innovatie- en partnerschapsbezoek van een Griekse delegatie aan de regio Noord Brabant in augustus 2019 leverde een hoop blije gezichten op. Een vergevorderde, langdurige kennisuitwisseling op het gebied van agrifood-technologie kan de Nederlandse én Griekse economische positie in Europa versterken.

Delegatie Griekse voedselindustrie onder de indruk van Noord-Brabant en vice versa

Van den Borne 29/08/2019

Bite-sized, kort nieuws uit het Verenigd Koninkrijk

De laatste agri-food nieuwsberichten uit het Verenigd Koninkrijk in een behapbaar formaat waaronder: Tesco gaat in ongeveer 900 winkels nieuwe plant-based alternatieve verkopen.

Bite-sized, kort nieuws uit het Verenigd Koninkrijk

Holland Pavilion AgroSpring2020 Ukraine: registration open

Are you in the agribusiness? Interested in presenting your technologies to Europe`s fastest growing agricultural sector? Then join Holland Pavilion at Agro Spring from 18-20 February 2020 in Kyiv, Ukraine!

Holland Pavilion AgroSpring2020 Ukraine: registration open

- AZIË - Handelsmissie naar conferentie Feeding and greening Chinese cities in China

Bent u actief in de land- en tuinbouwsector of in duurzame stedelijke ontwikkeling? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Chinese bedrijven, de lokale markt verkennen of uw relaties in China verstevigen? Ga dan van 16 tot en met 23 november mee met de handelsmissie naar China.

Handelsmissie naar conferentie Feeding and greening Chinese cities

Vietnam's corn demand for pork feed falls on African swine fever

The African swine fever outbreak in Vietnam has reduced the feed demand for corn from pork sector this year, but a rise in consumption from poultry has mitigated some pain for the feed industry, market sources said.

Vietnam's corn demand for pork feed falls on African swine fever

Link voor ontvangst wekelijkse Highlights

Kent u collega’s die ook geïnteresseerd zijn in deze nieuwsbrief? Via deze link kunt u hen attenderen om zich ook in te schrijven voor de ontvangst van deze wekelijkse Highlights.

U kunt ons ook dagelijks volgen op Twitter via @Agrobericht

Highlights Landbouwattachénetwerk