Nationaal Export Event 2022 op 12 oktober 2022

Nieuwe uitdagingen bieden nieuwe kansen! Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens het Nationaal Export Event (NEX) op 12 oktober 2022. Ga een-op-een in gesprek met medewerkers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en NBSO's. Centraal staan de thema's weerbaarheid en flexibiliteit.

Export event

Bent u al actief in het buitenland en op zoek naar nieuwe exportkansen? Meld u aan voor NEX 2022, op 12 oktober van 12:00 tot 18:00 uur in Nieuwegein.

Nieuwe Uitdagingen - Nieuwe Kansen

Wendbaarheid en flexibiliteit: de twee belangrijkste competenties die uw bedrijf door een wereldwijde crisis heen leiden. Hoe gaat u als professional om met uitdagingen als prijsstijgingen, lange levertijden, personeelstekorten, Brexit of aanhoudende reisbeperkingen?

Hoe transformeert u deze uitdagingen in kansen voor uw business? Kom naar NEX22 en laat u informeren en inspireren.

Wat kunt u verwachten?

Het jaarlijkse Nationaal Export Event (NEX) is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur. Tijdens deze 12e editie van het Nationaal Export Event praten we u bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland.

Doe mee aan interessante workshops en volg inspirerende presentaties, met tips van diverse experts en ondernemers. Te gast zijn onder andere Monique Ansink, directeur van Jumbo Cargo Products en Marc van Rooij, president van Shimano Europe Group. U krijgt ook de kans om een-op-een in gesprek te gaan over uw exportplannen met medewerkers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en NBSO's.

Deelname aan NEX is gratis. De voertaal is Nederlands. Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en Instagram.

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is interessant voor ervaren exporteurs, exportprofessionals en exportmanagers die uit willen breiden naar nieuwe exportmarkten.

Organisatie

Heeft u vragen over het Nationaal Export Event? Neem dan contact met ons op via exportevent@rvo.nl.

RVO organiseert het Nationaal Export Event in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met evofenedex, ING en het Oranje Handelsmissiefonds.

In opdracht van:

  • Ministerie van Buitenlandse Zaken