Export Accelerator Program

Overweeg je internationaal actief te worden? En wil je groei op buitenlandse markten realiseren?  Ben je als bedrijf geïnteresseerd in internationaal ondernemen maar weet je niet hoe? Doe dan mee aan het het Export Accelerator Program dat op 22 september weer van start gaat.

Programma

Dit programma helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. Groei van incidentele internationale orders naar een structurele omzet uit het buitenland, onderzoek nieuwe en specifieke buitenlandse markten, ontdek wie je klant is en hoe je hen het beste kunt bereiken!

Samen met andere ondernemers doorloop je in zes weken zes deels online groepssessies. Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van deze sessies. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leer je van elkaars uitdagingen en successen. 

Export Accelerator Program

Voor wie?

Het programma is speciaal voor midden-en kleinbedrijven met een stevige positie op de Nederlandse markt, die een groeistrategie volgen en structureel een positie op buitenlandse markten willen realiseren. MKB-bedrijven die van incidentele internationale orders naar structurele buitenlandomzet willen groeien, alsmede ervaren exporterende bedrijven die een specifieke, nieuwe buitenlandse markt willen betreden.

Voorwaarden en deelname

Voor meer informatie over voorwaarden, kosten en inschrijving, kunt u de volgende website van het Export Accelerator Program bezoeken

Het Export Accelerator Program is een initiatief van Trade and Innovate NL en is een samenwerking tussen de volgende ontwikkelings maatschappijen uit dit netwerk: BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), LIOF, Innovation Quarter, ROM Utrecht Region, Oost NL, en Impuls Zeeland.