Komt u ook naar de Expo AgroAlimentaria Guanajuato en Foro Global Agroalimentario?

Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 november vindt in Irapuato de 26e editie van de Expo AgroAlimentaria Guanajuato plaats. Op dezelfde locatie organiseert het Consejo Nacional Agropecuario van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 november de 18 editie van het jaarlijkse Foro Global Agroalimentario. Beide evenementen hebben een hybride formaat.

Nederlandse aanwezigheid
Net als tijdens voorgaande edities zal ook dit jaar een aantal bedrijven deelnemen aan het Nederlandse paviljoen op de Expo AgroAlimentaria Guanajuato.

De deelnemers zijn:

Deelnemers Nederlands paviljoen
Deelnemers Nederlands paviljoen

Bent u ook aanwezig? Laat het ons dan vooral weten en kom langs voor een kop koffie met een versgebakken stroopwafel. Er is een beperkt aantal gratis toegangskaarten voor de Expo AgroAlimentaria Guanajuato beschikbaar.

Sprekers tijdens conferentieprogramma’s
Beide evenementen hebben een conferentieprogramma dat ook online is te volgen. Op donderdag neemt landbouwraad Erik Plaisier deel aan het programma van de Expo AgroAlimentaria met een presentatie over de visie van Nederland voor de landbouw van de toekomst – de transitie naar circulaire landbouw.

Op dezelfde dag zal algemeen directeur van het Nederlandse consortium HortiConnect, Pharis Rico, een presentatie geven tijdens het programma van het Foro Global Agroalimentario over plant empowerment en data driven growing.

Radio programma
Ter gelegenheid van de genoemde evenementen en het enorme belang van de Mexicaanse tuinbouwsector zal Jungle Talks een speciaal radioprogramma maken. In de uitzending zullen Mario Steta (Driscoll’s), Pablo Ricaud (Rising Farms), Pharis Rico (HortiConnect) en Erik Plaisier (Nederlandse ambassade in Mexico) hun visie geven op de voor de komende jaren te verwachten ontwikkelingen in de Mexicaanse tuinbouwsector.

De uitzending zal op donderdag 11 november om 16:00 uur (Nederlandse tijd) online te beluisteren  zijn op Paprika Tasty Radio. Vanaf 12 november is de uitzending ook terug te luisteren op Open Spotify.