Digitale Pluimvee Roadshow Colombia & Peru

Ben je actief in de pluimveesector en heb je interesse in Latijns-Amerika? Doe dan mee aan de Digitale Roadshow van 8 t/m 11 november 2021. In navolging van de snelle en continue groei, zijn Colombia en Peru verworden tot belangrijke markten voor Nederlandse leveranciers van kennis en technologie. De laatste grote sectorale congressen en activiteiten dateren echter van 2019. Hoog tijd dus voor deze digitale missie die dé ontmoetingsplaats biedt voor Nederlandse exporteurs en de belangrijkste counterparts in de pluimveesector in beide landen.

Medellin picture

De Roadshow wordt georganiseerd door het Ministerie van LNV en de Nederlandse Ambassade/ Landbouwraad in Bogotá en Lima in samenwerking met het Holland House Colombia. Het programma wordt ondersteund door de toonaangevende brancheverenigingen in beide landen; FENAVI in Colombia en APA in Peru. Met de deelname van ruim 60 counterparts, waaronder de belangrijkste Colombiaanse en Peruaanse pluimveebedrijven, biedt deze Roadshow een uitstekende mogelijkheid om bedrijven en organisaties in Colombia en Peru kennis te laten maken met Nederlandse kennis en technologie, alsmede de bestaande contacten warm te houden.

Pluimvee Colombia & Peru
Beeld: ©Holland House / Holland House

Waarom meedoen?

 • Volledig online. Via een 4-daags programma -waarin rekening gehouden wordt met het tijdsverschil- worden de actuele kansen op de Colombiaanse en Peruaanse markt gepresenteerd; kom je in contact of consolideer je de relatie met de belangrijkste spelers, zonder dat reizen daarvoor nodig is;
 • Je verkrijgt inzicht in op stapel staande investeringen, moderniserings- en uitbreidingsprojecten, onder meer via 3-4 collectieve virtuele bezoeken aan voorname pluimveebedrijven in Colombia en Peru;
 • Je komt in contact met mogelijke partners en afnemers via de matchmaking, gebaseerd op jouw profiel;
 • Je neemt deel aan exclusieve sessies met lokale overheden en partijen als FENAVI en APA;
 • Je positioneert jouw bedrijf via een technisch seminar;
 • Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers.

Kansen voor Nederland

Dankzij eerdere handelsmissies en beursdeelnames is een uitstekend momentum gecreëerd voor Nederlandse bedrijven op het gebied van:

 • Genetica/uitgangsmateriaal;
 • Stalinrichting;
 • Diervoeders;
 • Broedmachines en -systemen, inclusief de bijbehorende automatisering en ventilatie;
 • Sorteermachines;
 • Slacht- en verwerkingstechnologie;
 • Drink- en voersystemen;
 • Klimaattechnologie;
 • Opslag en koeltransport.

Kosten en Inschrijving

De eigen bijdrage per bedrijf voor deelname aan de Roadshow bedraagt slechts € 450,- excl. BTW. Voor dit bedrag wordt een gevarieerd en compleet digitaal programma in beide landen verzorgd. In totaal kunnen 12 Nederlandse ondernemingen deelnemen aan de digitale Roadshow (first come, first serve). Aanmelden kan tot uiterlijk 10 september 2021 via deze link: https://share.hsforms.com/1ixBFHrx0RjKTSjWeGGfWyg4w6nv

Meer Informatie

Voor vragen neem je contact op met:

Holland House Colombia

Jan Willem van Bokhoven, +57 1 7449566, jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com

LAN Bogotá

Andrés Santana, +571 6384202 Andres.SantanaBonilla@minbuza.nl