Mexico: jaarlijks bedekte tuinbouwcongres 1-3 september 2021

Normaalgesproken organiseert de Mexicaanse beschermde tuinbouw-associatie AMHPAC elk jaar een congres. Vorig jaar kon het congres vanwege COVID-19 niet door gaan. Dit jaar zal het congres echter weer plaatsvinden, van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 september in Los Cabos, Baja California Sur.

Vorige editie
Aan de editie in 2019 namen meer dan 500 personen deel. Onder hen waren onder andere vertegenwoordigers van 50 tuinbouwbedrijven uit 23 van de in totaal 32 Mexicaanse deelstaten. Het beursgedeelte van het evenement bestond uit meer dan 50 stands van verschillende toeleveranciers voor de beschermde tuinbouwsector.

AMHPAC

Editie 2021
Het programma van het congres voor dit jaar onder andere uit de volgende onderdelen:

  • Inauguratie
  • Conferentieprogramma
  • Beursgedeelte
  • Netwerkmomenten

In verband met de pandemie zullen tijdens het congres de nodige sanitaire maatregelen in acht worden genomen.

Kijk voor meer informatie en registratie op de hieronder vermelde website.