Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico

Geef uw bedrijf een boost met nieuwe activiteiten in de Verenigde Staten, Canada of Mexico. Doe mee aan de online Business Week van 6 tot en met 8 april. Ontdek kansen voor de sectoren gezondheid, plantaardige eiwitten, tech, waterstof, automotive en circulaire economie.

Bent u al actief op deze kansrijke markten of wilt u deze betreden? Meld u nu aan voor de Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Business Week

Waarom deze Business Week?

Een nieuwe president in de Verenigde Staten, de impact van corona op de gezondheidszorg, handelsakkoorden met de Europese Unie, inzet op duurzame energie, en de nieuwe economie - er gebeurt ontzettend veel in Noord-Amerika. Deze ontwikkelingen bieden volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Tijdens de Business Week gaan we uitgebreid in op kansrijke markten.

Waarom meedoen?

Topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid zorgen voor een unieke online ervaring, ook in deze uitdagende tijd. U gaat met hen in gesprek en krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe staan de economie en het zakenklimaat ervoor in deze landen?
  • Wat zijn de uitdagingen en hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
  • Waar liggen zakelijke kansen voor mijn sector en mijn bedrijf?
  • Hoe ga ik om met culturele verschillen?
  • Hoe bouw ik aan duurzame zakenrelaties?
  • Welke ondersteuning biedt de Nederlandse overheid bij internationaal ondernemen?

Programma

De Business Week geeft u een update over kansen en uitdagingen op Amerikaanse, Canadese en Mexicaanse markten. Tijdens dit evenement starten we iedere dag met actuele informatie gericht op één van de 3 landen. Vervolgens komen in verschillende sessies overkoepelende thema's en sectoren aan bod. In deze sessies sluiten experts van 2 of 3 landen aan. Op het programma staan onder meer:

  • een openingssessie over zakelijke kansen, economische ontwikkelingen, ervaringen van ondernemers en de laatste updates rond corona;
  • live paneldiscussies vanuit de studio over kansrijke sectoren in de Verenigde Staten, Canada en Mexico;
    1. Life Sciences & Health (LSH): e-health, healthy aging, MedTech;
    2. Tech: artificial intelligence (AI), cybersecurity;
    3. Plantaardige eiwitten;
    4. Waterstof: marktscan Canada en VS, investeren in Mexico;
    5. Automotive: productie/maakindustrie, toelevering, overview Mexico en VS, nieuw tijdperk auto-industrie, automotive investments;
    6. Circulaire Economie & Sustainable Cities: smart mobility, waste management, organic waste, plastics and construction, retrofit.
  • interactieve sessies en 1-op-1-gesprekken waarbij u direct spreekt met handelsexperts van Nederlandse ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Bekijk het volledige programma op platform b2match. Bekijk de landenprogramma's per dag.

Aanmelden

Zin in de Business Week? Meld u nu aan. Uiterste aanmelddatum is 8 april 2021. Deelname is gratis.

Na registratie voor dit evenement kunt u 1-op-1-gesprekken aanvragen. Deze vinden plaats van 6 tot en met 9 april. Stel in deze gesprekken al uw vragen aan het buitenlandnetwerk, RVO en onze Trade en Innovate NL partners. Een aanvraag voor een 1-op-1-gesprek betekent niet automatisch dat de afspraak definitief is. Lees hoe dit werkt op platform b2match.

Wij ontmoeten u graag online tijdens de Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico!

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met het Business Development team bij RVO.

Voor inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld over het onderwerp of programma:
Alwin Quispel
T: 06 1545 8428
E: alwin.quispel@rvo.nl

Voor organisatorische vragen, bijvoorbeeld over de locatie of kosten:
Joyce van Elck
T: 06 1137 6331
E: joyce.vanelck@rvo.nl

Organisatie

De Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico wordt georganiseerd door RVO, OostNL, Utrecht Region, Brainport en Innovation Quarter.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Lees meer op de website van Trade & Innovate NL