Virtuele handelsmissie watersector naar Marokko 19-22 april

Beschikbaarheid en duurzaam gebruik van water behoren tot de grootste uitdagingen in de Marokkaanse land- en tuinbouw. Het National Water Plan 2020-2050 en het plan voor landbouwontwikkeling Generation Green 2020-2030, bereiden Marokko voor op de noodzakelijke verbeteringen en uitbreidingen in de waterwinning en het efficiëntere gebruik van water.

Heeft u innovatieve oplossingen voor deze grote maatschappelijke uitdagingen? En wilt u zakendoen, contacten opbouwen of uw netwerk uitbreiden in Marokko? Neem dan van 19 tot en met 22 april deel aan de virtuele handelsmissie over water naar Marokko.

Meer informatie over deze handelsmissie kunt u vinden via deze link : 

https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/virtuele-handelsmissie-marokko

Water