Online matchmaking - Free From Food & Packaging Asia

Bent u actief op het gebied van onder andere glutenvrije en lactosevrije voeding of plasticvrije verpakkingsmiddelen? En wilt u ondernemers zoals uzelf ontmoeten uit Europa en Azië? Doe dan mee aan de online matchmaking op 10, 11 en 12 maart. Deelname aan zowel de matchmaking als de webinars, is gratis.

Voor wie?

De internationale online matchmaking vindt plaats in het kader van de vakbeurs Free From Food Asia Virtual Summit and Free From Packaging Asia Virtual Summit. Deze beurs is gericht op ondernemers die actief zijn op het gebied van voeding en verpakkingen die vrij is van zaken zoals bepaalde voedingsstoffen en/of plastic. Matchmaking biedt de mogelijkheid om gelijkgestemde ondernemers uit Europa en Azië te ontmoeten.

De matchmaking wordt afgewisseld met inspirerende webinars.
Bekijk voor meer informatie de site van Free From Food Asia Virtual Summit and Free From Packaging Asia Virtual Summit.

Programma

Bekijk het voorlopige programma op de website van het matchmakingevenement.

Free From Food Asia

Dit online evenement loopt vooruit op de fysieke internationale vakbeurs Free From Food Asia, die van 22- 24 september 2021 plaatsvindt in Bangkok, Thailand. Producenten, inkopers en distributeurs die actief zijn op het gebied van glutenvrij, lactosevrij en plasticvrij uit heel Europa en Azië, kunnen deelnemen aan de matchmaking.

Deelname en kosten

Meld u aan voor de matchmaking. Er is geen sluitingsdatum voor dit evenement: de regel 'wie het eerst komt, die het eerst maalt' geldt. Deelname aan zowel de matchmaking als de webinars, is gratis.

Door deel te nemen aan de matchmaking, kunt u in korte tijd veel potentiële zakenpartners spreken. U kunt hen van tevoren via de website uitnodigen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Annemarie Destrée, Enterprise Europe Network, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
E: annemarie.destree@rvo.nl

Organisatie

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert dit matchmakingevenement.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Free From Food & Packaging Asia