Webinar Kansen in de groene stad in Oekraïne

Bent u benieuwd naar uw marktkansen in het stedelijk groen in Oekraïne? Neem dan op 11 februari deel aan het webinar 'Kansen in de groene stad in Oekraïne'. Tijdens het webinar hoort u wat de mogelijkheden zijn voor Nederlandse ondernemers op dit gebied. Deelname is gratis en de voertaal is Nederlands.

Door nieuwe wet- en regelgeving zijn de budgetten voor stedelijk groen in Oekraïne de laatste jaren explosief gestegen. Bestaande parken worden onder handen genomen en plannen voor nieuw aan te leggen parken worden uitgewerkt. Het gaat niet alleen om de hoofdstad Kiev, maar ook om regionale hoofdsteden verspreid over Oekraïne.

Webinar groen in de stad

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Ook bij commerciële projectontwikkelaars is er steeds meer aandacht voor groenvoorziening bij het uitvoeren van nieuwe projecten. Er is een sterke drang naar een moderne aanpak, een breuk met het traditionele verleden.

Voor Nederlandse aanbieders van plantmateriaal (boomkwekerij, vaste planten en bloembollen), landschapsarchitecten en techniek, liggen hier de komende jaren grote kansen.

Samenwerking private en publieke partijen

Het vergroenen van steden biedt veel kansen op economisch, maatschappelijk en klimatologisch gebied. Dit vraagt om een toenemende samenwerking tussen private en publieke partijen.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor Nederlandse ondernemers die actief zijn op het gebied van groenontwikkeling en -uitvoering in de breedste zin: landschapsarchitecten, toeleveranciers van groen (boomkwekerij, vaste planten en bloembollen), stedelijke infrastructuur, onderwijs, onderzoek, techniek etc.

Programma

Na een korte inleiding door de Nederlandse ambassade in Kiev, presenteert consultant Arno Klijbroek van ATM de resultaten van een recent uitgevoerd onderzoek met een duidelijk overzicht van de geïdentificeerde marktsegmenten en marktkansen.

U krijgt informatie over het Nederlandse steunprogramma van de overheid: Partners for International Business (PIB). We geven uitleg over dit programma, in samenwerking met Leon de Smet van Anthos en Pieter Helfferich van Agriprogress. PIB kan de aangewezen vervolgstap zijn om kansen te verzilveren. U hoort hoe u daarvan gebruik kunt maken. Er is voldoende tijd om vragen te stellen.

Deelname en kosten

Meld u aan voor het webinar. De uiterste aanmelddatum is 10 februari. Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Reinoud Nuijten, Landbouwraad, Nederlandse ambassade in Oekraïne
E: reinoud.nuijten@minbuza.nl

Organisatie

De Nederlandse ambassade in Kiev organiseert het webinar in samenwerking met RVO en Anthos.