Jaarcongres NVTL Full Autonomy in Agri-food - Agro Robotics

Op dinsdag 2 februari 2021 vindt het online NVTL Jaarcongres plaats met als centraal thema Full Autonomy in Agri-Food: Agro Robotics, zo blijven we voorop lopen. De middag is opgedeeld in een deel gericht op teelttechniek, glastuinbouwtechniek en veehouderijtechniek. Deelname is gratis. De middag is vooral gericht op (Nederlandse) techneuten in de agro en food wereld.

Hoe kan Nederland in de wereld voorop blijven lopen als ontwikkelaar en leverancier van agro-food technologie, en wat is hiervoor nodig om deze positie te behouden?

Hierbij zullen brancheverenigingen, als de AVAG, Fedecom en FME aan het woord komen, maar ook grote tech bedrijven als VDL en TU Delft welke aansluiting proberen te vinden bij de gevestigde namen als CLAAS, RIDDER en Agrifirm.

Voor meer informatie over de vereniging, aanmelding en het programma van het congres:

NVTL-jaarcongres
Beeld: ©NVTL

De Nederlandse Vereniging Techniek in de Landbouw (NVTL) is een stichting van technici en onderzoekers in de land en tuinbouwsector, zonder winstoogmerk. Doel is het verbinden van deze mensen en het stimuleren van nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen, om zo de positie van de Nederlandse landbouw te versterken in de wereldwijde groeiende vraag naar duurzame voedselproductie systemen.