Webinar over ontwikkelingen en kansen in de agrofood sector in Ethiopië

Allereerst hoop ik dat jullie een goede start in het nieuwe jaar 2021 hebben gehad. Ik wil jullie bij deze graag informeren over een Webinar over de ontwikkelingen en kansen in de agrofood sector Ethiopië.  

Het Webinar wordt georganiseerd door de Ethiopische ambassade in Den Haag en wordt op donderdagochtend 28 januari a.s. tussen 9:15 en 12:00 uur (NLse tijd) gehouden. Het Webinar wordt geopend door ambassadeur H.E. Million Samuel Gebre en diverse Ethiopische en Nederlandse sprekers, waaronder ikzelf, informeren de deelnemende bedrijven over de laatste stand van zaken over zaken doen en kansen in Ethiopië. Het land is een van de grootste opkomende markten op het Afrikaanse continent en biedt veel mogelijkheden voor het Nederlands agrarische bedrijfsleven. Bijgevoegd de officiële aankondiging en het programma voor die dag.

Indien u geïnteresseerd bent deel te nemen aan het Webinar, kunt u zich aanmelden bij de Ethiopische ambassade via thehague.embassy@mfa.gov.et of bel +31 657 743 942 / +31 687 378 423.


Veel succes in zaken doen en hartelijke groet,  

Meeuwes Brouwer

Landbouwraad Addis Abeba

Webinar Ethiopië