Webinar ketentransparantie en ketenflexibiliteit in crises

Dinsdag 10 november 14:00 organiseert RVO Internationaal Financieren een webinar over de invloed van de supply chain tijdens crises. 2020 is voor veel bedrijven anders gelopen dan gepland. Door COVID-19 zijn bedrijven kritisch gaan kijken naar hun hele keten, de supply chain. Bedrijven zijn al dan niet gedwongen hun werkwijze aan het veranderen door acute problemen met toeleveranciers of een uitvallende of exploderende vraag naar specifieke producten. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 10 november om 12:00 uur.

Corona en de keten

COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat bedrijven kritisch zijn gaan kijken naar hun hele keten. Sommige bedrijven zijn bijvoorbeeld gedwongen hun aanpak te veranderen door acute problemen met toeleveranciers.

Lessen trekken uit een crisis

Rolf Bos is expert op het gebied van ketens bij PricewaterhouseCoopers (PwC). Hij vindt het verstandig dat bedrijven proberen om lessen te trekken uit de COVID-19-crisis. Het is de vraag welke overwegingen je moet maken bij aanpassingen in de bedrijfsketen. In het artikel Coronacrisis toont gevoeligheden in supply chains geeft Rolf Bos aan hoe transparantie en flexibiliteit de positie van bedrijven kan versterken. 

Programma

Het webinar vindt plaats op dinsdag 10 november van 14:00 tot 15:15 uur.

Tijd Onderdeel
14:00 - 14:10 uur Opening & inleiding door RVO/DGGF & DTIF
14:10 - 14:30 uur Lezing Rolf Bos PwC
14:30 - 14:45 uur Een aantal bedrijven vertelt over hun ervaringen
14:45 - 15:10 uur Vragen & antwoorden
15:10 - 15:15 uur Afsluiting

Over Rolf Bos

Rolf Bos werkt als supply chain management-adviseur binnen de adviserende praktijk van PwC. Hij heeft 20 jaar ervaring met strategische, tactische en operationele ketenvraagstukken. Hij probeert de keten te laten aansluiten op de strategie en de actuele omstandigheden van een bedrijf.

RVO Internationale Financiering

De overheid is financierings- en sparringpartner. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft 2 fondsen in het leven geroepen. Die fondsen ondersteunen ondernemers die willen investeren in het buitenland, maar de financiering niet rond krijgen. RVO voert beide fondsen uit.

Deelname en kosten

Meld u aan voor dit webinar. Deelname is gratis.
Dit webinar wordt opgenomen, zodat geïnteresseerden het daarna terug kunnen kijken.

Webinar Supply Chain