Jungle Talks over agri kansen in Oekraïne

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio bespreken tweewekelijks ontwikkelingen in de agrisector in verschillende landen. Na Kenia en Italië is nu Oekraïne aan de beurt. De uitzending is op 29 oktober vanaf 16.00 uur te beluisteren via www.paprikatastyradio.nl.
 

Presentator Ed Smit gaat in gesprek met voormalig Landbouwraad in Oekraïne, Carolien Spaans. Zij zal in vogelvlucht een overzicht geven van de ontwikkelingen en kansen in de land- en tuinbouw in dit land. Vervolgens praat hij met John Elstgeest van Flower Circus verder over de sierteeltsector en met Dirk Aleven van Food Ventures over de trends en kansen op het gebied van groenteproductie. Tot slot zal Kees Huizinga van Kischenzi toelichten hoe de huidige situatie van de landbouw in het land eruit ziet.

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment. Dit najaar maken ze wederom samen een tuinbouwradioprogramma dat over grenzen heen kijkt en stapt en zullen Nederlanders in het buitenland de trends en ontwikkelingen in de tuinbouw delen met de luisteraars.

Behalve Paprika Tasty Radio ondersteunt RVO deze serie en geeft de Nederlandse Landbouwraad ter plekke een overzicht van de tuinbouwsector in zijn of haar werkgebied.

Wil je meeluisteren? Schakel dan in op donderdag 29 oktober vanaf 16.00 uur via www.paprikatastyradio.nl. De uitzending zal de week erna herhaald worden op 5 november op hetzelfde tijdstip.

Alle overige reeds uitgezonden programma’s vind je ook als podcast op http://www.goedemorgen.podbean.com/.

JungleTalks