Nationaal Export Event #NEX20 online op 30 september

Binnenkort is het weer zover en vindt het Nationaal Export Event #NEX20 dit jaar online plaats op woensdag 30 september. Hét evenement voor startende en ervaren exporteurs met als thema "Boost your business". Ook de landbouwraden sluiten aan en is het mogelijk om een individueel adviesgesprek met hen aan te vragen.

Het Nationaal Export Event is het jaarlijkse event voor ondernemers met internationale ambities. Ondernemers die internationaal zakendoen, vooral exporteurs van goederen en diensten.Vanwege de coronapandemie vindt het event dit jaar volledig online plaats. Hoe houd je je organisatie wendbaar in onzekere tijden? Hoe is het ondernemersklimaat?

Programma

Dit is het dagprogramma van het event. Het bestaat uit plenaire en regio sessies, webinars, 1-op-1 adviesgesprekken en online beursstands. Met Marieke Blom (hoofdeconoom ING), Mireille Kaptein (CEO Kaptein Groep) en Jan-Joost Bosman (CEO Koninklijke Auping) als sprekers.

Voor wie?

Voor ondernemers die internationaal zaken doen. Het Nationaal Export Event is op de eerste plaats voor personen werkzaam bij exporteurs van goederen en diensten. Ook medewerkers van kennisinstellingen en NGO’s zijn welkom.
Wie niet onder deze doelgroepen valt, maar wel wil deelnemen, kan vanaf 31 augustus een aanvraag indienen die door ons wordt beoordeeld. Als wij jouw aanmelding afwijzen, krijg je hierover binnen 7 werkdagen bericht.
Deze aanmeldprocedure is gekozen zodat er directe contacten gelegd kunnen worden binnen het netwerk van Internationaal Zakendoen in Nederland.

Stel vragen

Het event draait de hele dag om jou als ondernemer en alles wat je nodig hebt om internationaal actief te zijn. Via een live chat kunnen vragen rechtstreeks worden beantwoord. Verder zijn er webinars met na afloop een Q&A sessie.
Spreek de landbouwraden en ook specialisten van evofenedex, ING, het Oranje Handelsmissiefonds en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij willen helpen met kennis, contacten en inspiratie.

Een-op-een adviesgesprekken

De een-op-een adviesgesprekken met buitenlandposten (landbouwraden en handelsattachés van de Nederlandse ambassade, NBSOs (handelskantoren), en experts van internationale organisaties) zijn al jaren een gewild onderdeel van het programma. Dit jaar zijn de gesprekken online. De adviesgesprekken duren precies een kwartier.

Ondernemers kunnen een aanvraag indienen voor een land, stad, en buitenlandvertegenwoordiging via de aanmeldlink. Vanaf 31 augustus is de registratie open. Tot 16 september kunnen aanvragen voor deze gesprekken worden ingediend. Daarna worden de aanvragen toegekend. Vlak voor het evenement krijgen deelnemers een mail met bevestiging met een link met een persoonlijke programma.

Indien u een landbouwraad 1 op 1 wenst te spreken, selecteer dan in het keuzemenu de optie LBR (landbouwraad) in het land van uw interesse.

Voor meer informatie, bezoek de website: https://export-event.nl/

Nationaal Export Event #NEX20