Webinar Latijns-Amerika: zakendoen met Colombia, Mexico en Panama

De BIZ organiseert samen met Holland House op donderdag 10 september om 15:30 uur een online bijeenkomst ‘Zakendoen met Latijns-Amerika’ voor ondernemers die interesse hebben Colombia, Mexico of Panama als volgende of nieuwe bestemming te kiezen.

Introductie

De rol van Latijns-Amerika in de wereldeconomie is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Het is voor Europeanen makkelijk toegankelijk om er zaken mee te doen. Op 10 september 2020 nemen we je op digitale wijze mee naar Colombia, Mexico en Panama. De drie economieën zijn veelzijdig, groeien nog steeds en er is een ongelooflijke dynamiek in die landen.

Tips en ervaringen bij succesvol ‘Zakendoen met Latijns-Amerika’ willen wij graag met je delen.

Programma

Onder leiding van een aantal professionals gaan wij in gesprek over het ondernemerschap in de betreffende landen. Welke keuzes moet je maken? Waar moet je beginnen? Welke valkuilen zijn er? Deze en tal van andere vragen zullen aan bod komen.

Tijdens de break-out sessie worden de volgende kansrijke markten uitgelicht:
Food, E-commerce, Life Science & Health, Smart & Resilient Cities.

Aanmelding

Heb jij interesse om je marktkansen te verkennen?
Meld je dan aan voor de interactieve webinar op 10 september om 15.30 uur via deze link.

Deelname is gratis.