SPACE Rennes 2020 – gaat digitaal van 15 tot 18 september

De fysieke editie van deze internationale veehouderijbeurs is eerder dit jaar geannuleerd vanwege de coronacrisis. Deze week kondigde de beursorganisatie een digitale editie SPACE 2020 aan. Deze digitale beurs wordt op de oorspronkelijke data, 15 tot 18 september 2020, georganiseerd met verschillende conferenties en evenementen waarover hieronder meer informatie.

Exposantenlijst

Begin augustus gaat de exposantenlijst SPACE 2020 online. Via een mobiele applicatie kunt u digitaal alle informatie over de activiteiten en producten van de exposanten vinden die door de bedrijven op de beurs tentoongesteld zouden worden.

Innov'Space 2020

Dit jaar de 25-ste editie! Dit label beloont de beste innovaties in de veehouderijsector. De winnaars van 2020 worden op dinsdag 15 september bekend gemaakt.

Om het 25-jarig bestaan van deze innovatieprijzen te vieren, heeft de jury een TOP 100 Innov'Space over de afgelopen 25 jaar  geselecteerd afkomstig uit alle op SPACE vertegenwoordigde sectoren: pluimvee, rundvee, varkens, landbouwmachines en voedingsmiddelen

BtoB-afspraken

SPACE organiseert B2B meetings via een mobiele applicatie om zodoende exposanten en bezoekers in de gelegenheid te stellen commerciële contacten te leggen. Deze applicatie zal van 15 tot 30 september functioneren.

SPACE 2020-conferenties

Een conferentieprogramma wordt samengesteld, live online te volgen op de website SPACE Rennes en op de mobiele applicatie. Een veertigtal gratis conferenties staat al op het programma.

App SPACE 2020

De mobiele applicatie SPACE 2020 is een handige tool waarmee u eenvoudig contacten kunt leggen met exposanten en beursbezoekers. De 2020-versie van deze applicatie zal worden verrijkt met nieuwe functies zoals B2B-bijeenkomsten, in-visio of exposantenprofielen.

De applicatie zal begin augustus beschikbaar zijn op App Store & Google Play.

Podcasting-ruimte

Nieuw dit jaar! SPACE lanceert zijn Podcast Space om in contact te blijven met Franse en internationale deelnemers. Zo blijft u op de hoogte van het agrarische nieuws.

De Podcasts Space zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn op de website en op de belangrijkste platforms (Deezer, YouTube, Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify...).

SPACE TV door Web-Agri

Het SPACE TV programma van Web-agri start deze zomer weer met een reeks videoreportages waarin het woord wordt geven aan fokveehouders, exposanten en professionele landbouworganisaties. De hoogtepunten van deze editie worden ook live uitgezonden op de  website web-agri en via verbonden netwerken: presentatie van Innov'Space 2020, conferenties...