Recente ontwikkelingen beurzen in de Golfregio

Vanwege de voortdurende COVID-19 pandemie hebben er recentelijk een aantal besluiten plaatsgevonden omtrent beurzen en conferenties in de Golfregio.

VIV MEA, dat al eerder uitgesteld was naar eind augustus - being september 2020, is nogmaals uitgesteld. De nieuwe beursdata zijn 22 t/m 22 november 2021. De beurs vindt plaats in Abu Dhabi, VAE. Door de wijzigingen vindt de beurs niet meer geltijktijdig plaats met de GFIA.

De Global Forum for Innovations in Agriculture (GFIA), die eerder al uitgesteld was naar augustus - september 2020 zal nu plaatsvinden van 8 t/m 10 maart 2021. De beurs vindt plaats in Abu Dhabi, VAE.

AgraME is uitgesteld tot 21-22 juni 2021. AgraME wordt gehouden in Dubai, VAE.

Saudi Agriculture & Aquaculture in Riyadh, Saoedi-Arabie, is uitgesteld naar 18-21 oktober 2021. Wel organiseert de beursorganisator een serie aan webinars, in samenwerking met de Nederlandse ambassade. Houdt daarvoor onze agenda en twitter account in de gaten.

Ook Gulfood Manufacturing is uitgesteld tot het jaar 2021. De beurs zal dan gehouden worden van 7 t/m 9 november in Dubai, VAE.

Abu Dhabi Sustainability Week, dat gepland stond voor 16 t/m 23 january 2021, is uitgesteld tot 2022. Wel zullen er tijdens de geplande data in 2021 virtuele events plaatsvinden. Voor meer info: https://abudhabisustainabilityweek.com/

Houdt u onze Agenda in de gaten voor actuele ontwikkelingen rondom evenementen in de Golfregio.

Hands with soil