Kansenseminar Zuid-Koreaanse snijbloemensector in Den Haag

Bent u werkzaam in de snijbloemensector? En wilt u meer weten over zakendoen in Zuid-Korea? Kom dan naar het Kansenseminar over de snijbloemensector in Zuid-Korea, op 21 februari in Den Haag.

Bloemen in Zuid-Korea

Zuid-Korea is een aantrekkelijke markt door de groeiende economie, de rijkdom van de consument, de opkomst van e-commerce, investeringsmogelijkheden en de vraag van jonge consumenten naar 'nieuwe' en betere bloemen en planten.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De snijbloemensector en de bijbehorende keten vormen een kleine economische sector in Zuid-Korea. Maar er is een toenemende behoefte aan ontwikkeling in de sector. Ook is er een groei van de Nederlandse export naar dit land. Dit biedt Nederlandse bedrijven een mooie kans om hun expertise daar in te zetten.

Marktonderzoek

De Nederlandse ambassade in Zuid-Korea heeft samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een studie laten uitvoeren naar de Zuid-Koreaanse snijbloemensector en de kansen voor Nederlandse bedrijven. Dit marktonderzoek wordt tijdens het kansenseminar gepresenteerd door de expert van Cohort, die de studie heeft uitgevoerd.

Voor wie?

Het kansenseminar is vooral bedoeld voor bedrijven en instellingen die actief zijn in de sierteelt, met de focus op snijbloemen. U krijgt informatie over zakendoen en kansen in Zuid-Korea van de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Seoul. Verder kunt u vertegenwoordigers van de ambassade, RVO en de expert van Cohort spreken over de resultaten van het marktonderzoek, hun ervaringen in Zuid-Korea en uw mogelijkheden.

Programma

Tijd Onderdeel
09:00 - 09:30 uur Inloop en koffie
09:30 - 09:40 uur Introductie
09:40 - 10:00 uur Presentatie zakendoen in Zuid-Korea
10:00 - 10:40 uur Presentatie uitkomsten studie Kansen snijbloemen en sierteelt in Zuid-Korea
10:40 - 10:50 uur Q&A ervaringen Nederlandse ondernemer
10:50 - 11:30 uur Interactieve discussie en follow-up

Deelname en kosten

Meld u aan vóór 20 februari. Deelname is gratis. Vol = vol.

Meer weten?

Heeft u nog vragen?

Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met:
Jan-Willem Oosterbroek, Business Development Coach RVO
E: Janwillem.oosterbroek@rvo.nl

En voor organisatorische vragen:
Ryan Haripersad, Project Evenementenmedewerker RVO
E: Ryan.haripersad@rvo.nl

Organisatie

Het kansenseminar wordt georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Seoul.