Balkan Business Dialogue 2020

Heeft u interesse om zaken te doen in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Noord-Macedonië, Servië of Griekenland? Tijdens de Balkan Business Dialogue op 5 maart hoort u hoe u dat het beste kunt aanpakken. De bijeenkomst vindt plaats op RVO.nl in Den Haag.

Zakendoen in de Balkan regio

Tijdens de Balkan Business Dialogue bespreken we de laatste ontwikkelingen in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Noord-Macedonië, Servië en Griekenland. U hoort praktijkverhalen over zakendoen in deze regio. Verder zijn er discussies over de benadering van duurzaamheidsvraagstukken die momenteel actueel zijn in de Westelijke Balkan.

Thema's van de break-outsessies

De EBRD en de Wereldbank geven presentaties over verschillende projecten waaraan het Nederlandse bedrijfsleven mee kan doen. Zij sluiten ook aan bij de break-outsessies. Hier komen de onderwerpen Water, ICT en Infrastructuur & Logistiek aan de orde. Tijdens de sessies worden sectorstudies en kansenrapporten gepresenteerd. Ondernemers gaan in gesprek met publieke en internationale organisaties over strategieën en manieren waarmee kansen het beste benut kunnen worden.

Doelgroep

Dit evenement heeft de meeste waarde voor ondernemers die actief zijn in een van de 3 thema's en die zaken willen doen in de Westelijke Balkan en/of Griekenland. Ook ondernemers die niet actief zijn in de betreffende thema's, maar wel interesse hebben in de regio, zullen de informatie relevant vinden.

Voorlopig programma

Tijd Onderdeel
09:00 - 10:00 uur Inloop en registratie
10:00 - 10:10 uur Welkom door Tjerk Opmeer (tbc)
10:10 - 11:00 uur Sessie: Doing business in the Western Balkans (RVO.nl instrumentarium, Best practices etc.)
11:00 - 12:00 uur Paneldiscussie: 4 personen + moderator
Topic: Applying innovative solutions to solve challenges in the Western Balkans, focus on water, infrastructure and ICT
12:00 - 13:30 uur Lunch
13:30 - 14:30 uur EBRD- / Wereldbanksessie (tbc)
14:30 - 15:00 uur Break-outsessies:
- Water
- Infrastructuur & Logistiek
- ICT
15:00 - 16:00 uur Presentatie van de studies
16:00 - 17:00 uur (Panel-/rondetafel)discussies
17:00 - 18:00 uur Netwerkborrel

Aanmelden en kosten

Meld u aan, uiterlijk op 1 maart. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Daniel Tserepnin, Business Development Coach Balkan bij RVO.nl
E: daniel.tserepnin@rvo.nl

Balkan