Informatiebijeenkomst Kennis & Innovatie en Handelsmissies Agrofood & Tuinbouw Zuid-Afrika

Heeft uw onderneming innovaties op gebied van klimaatslimme en duurzame landbouw? Heeft u ambities om in Zuid-Afrika aan de slag te gaan? Ga met ons in gesprek over verschillende activiteiten die in 2020 gepland staan.

Holland Farming the Future
Beeld: ©Holland

Op 31 januari 2020 vindt op RVO in Den Haag de Informatiebijeenkomst Kennis & Innovatie en Handelsmissies Agrofood & Tuinbouw Zuid-Afrika plaats.

Naast handelsactiviteiten heeft het ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij (LNV) nadrukkelijk ook de ambitie om met een aantal geselecteerde landen aan bilaterale samenwerking in onderzoek en ontwikkeling te werken. Doel is om zo samen nieuwe kennis en technologie te ontwikkelen. Zuid-Afrika is een van de landen, waarbij we naar samenwerking streven op het gebied van klimaatslimme en duurzame landbouw.

Er zijn twee nieuwe beurzen/congressen op het terrein van Agritech in Zuid Afrika. Dit geeft aan dat er veel interesse is voor dit onderwerp. De ambassade wil bij beide een aantal activiteiten ontplooien: Africa Agri Tech van 18 tm 20 februari in Pretoria en Agritech Africa van 17 tm 19 juni in Kaapstad. Bij de laatste is de ambassade van plan een bedrijvenmissie en een aantal andere activiteiten te organiseren.

Over beide wordt u tijdens de informatiebijeenkomst geïnformeerd.

Volg onderstaande links voor meer informatie