Matchmaking tijdens The Netherlands - Thai Sustainable Livestock Forum 2019 in Bangkok

Heeft uw bedrijf oplossingen op het gebied van diergezondheid? Of bent u in de duurzame veehouderij werkzaam op het gebied van diervoeding, uitstootreducerende oplossingen en voedselverwerking? Neem dan op 27 en 28 november deel aan hetThe Netherlands - Thai Sustainable Livestock Forum 2019 dat zal plaats vinden in Bangkok, Thailand. Ook vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven in de regio Azië zijn welkom om aan te sluiten.

Verduurzaming van de veehouderij

De afgelopen jaren is de Thaise veehouderij uitgegroeid tot een sector met veel nieuwe, hoog-innovatieve technologieën en producten. Door ontwikkelingen op het gebied van klimaat en de stijgende vraag naar voedselveiligheid neemt dit alleen maar toe. Dit vraagt om sterke verduurzaming van de sector.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Thaise bedrijven zijn geïnteresseerd in Nederland, omdat er veel expertise op dit gebied uit Nederland komt. Daarnaast zijn er al een aantal grote Nederlandse spelers succesvol in Thailand. Daarom heeft de ambassade in Thailand vorig jaar een Nederlands-Thais Forum opgericht. Dit forum brengt vraag en aanbod beter bij elkaar en zorgt voor een betere kennisdeling.

Programma

Woensdag 27 november staat in het teken van b2b-matchmaking en b2f (lokale bedrijfsbezoeken). Donderdag 28 november vindt de 2e editie van het Nederlands-Thaise veehouderij forum plaats. Het forum is een samenwerkingsverband tussen de 1e landbouwuniversiteit van Thailand, Kasetsart University (sinds 1908) en de Biotechnology Industry Club, een onderdeel van de Thai Federation of Thai Industries.

Het forum is een ideale plek om te netwerken met belangrijke spelers in het Nederlands-Thaise veld, op het gebied van diergezondheid en duurzame veehouderij. Bekijk het programma van het forum (pdf, Engelstalig).

Aanmelden en kosten

Meld u aan via e-mail. Deelname is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met de landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in Bangkok:
Email: BAN-LNV@minbuza.nl