FOODEXPO Marokko

Van 6-8 december 2019 organiseert ELANEXPO de FOODEXPO in Casablanca, Marokko. Deze internationale tentoonstelling is vooral interessant voor exporteurs van levensmiddelen, dranken nicheproducten en voor projecten voor opslag en verwerking en voor leveranciers van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. De beurs richt zich op het professionele publiek van voedingsmiddelenimporteurs, supermarkten, producenten van levensmiddelen en de voedingsmiddelenindustrie in brede zin.

Marokko is een stabiel land in Noord-Afrika met een zich snel ontwikkelende landbouw en agro-industrie. Ook de detailhandel en het kwaliteitsniveau van het voedingsmiddelenaanbod zit in de lift. Meer informatie over deze beurs vindt u op: http://www.moroccofoodexpo.com/

Als u belangstelling heeft om deel te nemen aan deze beurs of meer informatie wenst, kunt u kontakt opnemen met de Nederlandse organisator: MEYS Emerging Markets Research; email: info@meys.eu

Bij voldoende Nederlandse deelnemers organiseert het Landbouwbureau van de Nederlandse Ambassade in Rabat tijdens de beursdagen een business dinner voor de Nederlandse deelnemers en gericht uitgenodigde Marokkaanse ondernemers en decisionmakers in de agro-industrie.