Inschrijvingen geopend voor Holland Paviljoen op bio-vakbeurs Natexpo

Van zondag 20 oktober tot en met dinsdag 22 oktober 2019 organiseert Bionext in samenwerking met BioNederland een Holland Paviljoen op de Natexpo. De Natexpo is een internationale vakbeurs voor biologische producten die in oneven jaren plaats vindt in de beurshallen van Paris-Nord Villepinte; in de even jaren organiseert Natexpo een kleinere editie in Lyon.

Natexpo is vooral bestemd voor biologisch voedsel, maar niet alleen. Ook bio ingrediënten, voedingssupplementen, cosmetica en bio non-food producten hebben daar een plaats.

Natexpo 2019 telt nu al ruim 1000 ingeschreven exposanten. Natexpo biedt verschillende activiteiten waaronder seminars, innovatieprijzen event en een 'Retail Expert'. Dit laatste is een speeddating met inkopers van supermarktorganisaties en/of gespecialiseerde biowinkelketens. Zie verder de website van Natexpo (natexpo.com).

De inschrijvingen voor een stand in het Holland-paviljoen van Bionext zijn geopend. Voor meer informatie en voor aanmelden: inschrijvingen Bionext.

De Franse markt voor biologische producten groeit nog altijd fors. Frankrijk is na Duitsland de 2e markt voor bio voedsel! Idem dito voor bio cosmetica! Actief in de bio sector? Denk dan aan deelname aan Natexpo!

Voor meer informatie zie ook hier.