Deelname of bezoek aan PLMA in Chicago en Amsterdam

Op initiatief van een aantal bedrijven zal er dit jaar voor het eerst een Holland Paviljoen op de PLMA in Chicago zijn. In juni is er een informatieve kennismakingsbijeenkomst, waarbij een programma voor deze missie zal worden voorgelegd. In Amsterdam vindt in mei een PLMA plaats. Vrijkaarten zijn daarvoor beperkt beschikbaar. 

De ‘World of Private Label’ (PLMA)  is een internationale beurs waar foodproducenten en retail elkaar ontmoeten. In mei staat een PLMA op het programma in Amsterdam. In november wordt een PLMA georganiseerd in Chicago. Voor het eerst zal daar een Holland Paviljoen zijn. Verder komen er In nauw overleg met de deelnemers een aantal extra activiteiten, zoals een ontvangst op het Nederlandse Consulaat, matchmaking en bezoeken aan interessante bedrijven en organisaties.

Heeft u interesse om als exposant of als bezoeker mee te gaan naar de PLMA in Chicago, dan kunt u contact opnemen met Jacqueline Lanting via j.lanting@n40.nl of 06 - 38 06 23 95.

PLMA in Amsterdam

PMLA in Amsterdam vindt plaats op dinsdag 21 mei van 9.00-18.30 uur en woensdag 22 mei van 9.00-16.30 uur in de RAI Amsterdam. De beurs omvat meer dan 2.600 exposanten en 60 nationale en regionale paviljoens. Dit jaar bundelen een aantal (Brabantse) bedrijven hun krachten door gezamenlijk deel aan de PLMA te nemen. Het zijn Larco Foods, Schouten Europe, Danvo Bakeries, Saucecompany, Baking Fun, Petfood Factory, Kaasmakerij Özgazi, HAK, ABB Growers, Four Seasons Food en Fortified RTE.

Aanmelden voor PLMA Amsterdam

Heeft u interesse in een bezoek aan de PLMA in Amsterdam? Meldt u dan aan via een mail aan j.lanting@n40.nl
Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke code, waarmee u een gratis entreekaartje (t.w.v. 225 euro) kunt bestellen. Het aantal vrijkaartjes is beperkt, dus wees er snel bij.