Innovatie- en Handelsmissie naar Dubai, VAE en Masterclass met Burgemeester Aboutaleb!

RVO organiseert samen met ScaleUpDelta & Rotterdam Partners van 24-28 maart a.s. een innovatie- en handelsmissie naar de VAE (en Dubai in het bijzonder) rond het thema water-energie-voedsel. Belangrijkste onderdelen zijn matchmaking met lokale partijen uit VAE/Dubai (partners, investeerders, potentiële klanten), bezoek aan EXPO 2020 organisatie, DEWA, The Sustainable City, accelerators en bedrijfsbezoeken. Ook NLinBusiness en de Kamer van Koophandel ondersteunen deze missie. Voorafgaand aan de missie vindt op 6 maart een intensieve Masterclass plaats in het CIC Rotterdam.

Masterclass

Tijdens deze Masterclass die plaats vindt van 13 tot 18 uur, wordt de gelegenheid geboden voor het volgende:

  • Ondernemers die al zaken doen in de VAE/Dubai kunnen hun ervaringen delen
  • De Dubai Chamber maakt een schets van de markt van Dubai
  • V8 architects geven een toelichting op hun ontwerp voor het NL paviljoen
  • Delen van informatie over de EXPO 2020 en Expo Live fund

Uniek is ook dat burgemeester Aboutaleb hier zijn ervaringen met dergelijke missies in het algemeen in met de regio in het bijzonder komt delen tijdens een interactieve sessie van een uur.

Dit alles om zoveel mogelijk uit de missie te halen.

Informatie en registratie

Op dit moment hebben zich vooral energie gerelateerde innovatieve bedrijven ingeschreven, maar we wensen meer deelname uit de food en watersector.

We zijn dan ook op zoek naar bedrijven uit deze sectoren waarvoor voor wie de masterclass en/of missie interessant zouden kunnen zijn.

Meer info over de masterclass is te vinden op: https://www.eventbrite.nl/e/scaleupdelta-masterclass-mission-dubai-2019-special-event-open-for-all-tickets-55165203609

En over de missie zelf: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/innovatiemissie-scale-ups-water-voedsel-en-energie-naar-dubai