Zakendoen in Roemenië en Bulgarije?

Roemenië en Bulgarije zijn in ontwikkeling en dat biedt uitstekende mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven. Daarom organiseert NLinBusiness van 16-19 april 2019 een reis voor ondernemers naar deze twee landen.

Bulgarije
Beeld: ©Creativefamily

Om het belang en de kansen nog extra te onderstrepen, reist de voorman van het Nederlandse bedrijfsleven, Hans de Boer van VNO-NCW, ook mee. Ter voorbereiding op deze ondernemersreis wordt door VNO-NCW, in samenwerking met NLinBusiness en de Nederlandse ambassades in Roemenië en Bulgarije, een vrijblijvende informatieve kick-off bijeenkomst georganiseerd op donderdag 14 februari 2019. Heb je interesse, sluit je dan aan bij deze kick-off bijeenkomst.

Kick-off bijeenkomst Den Haag donderdag 14 februari

Tijdens deze bijeenkomst worden de laatste details over de reis gedeeld, worden er tips en tricks gegeven over zakendoen in beide landen en wordt er een online-community gelanceerd voor de deelnemers.

Ondernemersreis Roemenië en Bulgarije 16-19 april

Tijdens deze reis heb je uitgebreid de mogelijkheid om met Hans de Boer van gedachten te wisselen over je kansen in dit fascinerende deel van Europa. Daarnaast krijg je ook  een unieke kans om met eigen ogen je marktkansen in te schatten, in contact te komen met lokale bedrijven en om op het hoogste niveau met politieke leiders van het land te spreken. En hoor je ervaringen van Nederlandse ondernemers die je voorgingen met betrekking tot zakendoen en wonen in deze landen. Er is ook veel ruimte voor contact met lokale ondernemers en de collega deelnemers onderling. Tijdens het matchmakings event krijg je een idee van wat het werkelijk betekent om een business te runnen in Bulgarije en Roemenië.

Meer informatie & registratie

https://nlinbusiness.com/evenementen/kick-off-bijeenkomst-ondernemersreis-bulgarije-en-roemenie-donderdag-14-februari-2019/