Seminar over ontwikkelingen en kansen in de Fruitketen in Rusland en Kazachstan

Op woensdagmiddag 12 december a.s. organiseert het Nederlandse ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) in Almere een seminar over de meest recente ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse bedrijven in de fruitketen in Rusland en Kazachstan.

Ontwikkelingen en kansen in de fruitketen

De Russische evenals de Kazachse overheid stimuleren de eigen fruitsector en hebben behoefte aan uitgangsmateriaal, innovatieve technologie en praktijkgerichte kennis uit Nederland. Doel van het seminar is deelnemers actief in de fruitketen te informeren over deze ontwikkelingen en over de kansen in beide landen. Het ministerie van LNV heeft een sectorstudie uit laten voeren met betrekking tot de fruitketen in Rusland en Kazachstan. De belangrijkste resultaten van de studie worden tijdens het seminar gedeeld met het publiek. Hiertoe zullen zowel Nederlandse als buitenlandse gastsprekers het woord voeren.

Holland Paviljoen Golden Autumn in Moskou

Het seminar

De Nederlandse landbouwraad op de Nederlandse ambassade in Moskou, Meeuwes Brouwer, zal het seminar openen en voorzitten. Op woensdagochtend tussen 10:00 en 12:30 uur is er voor bedrijven tevens een gelegenheid om met hem een gesprek (15 a 20 minuten) te hebben. Verder wordt de woensdagmiddag afgesloten met een netwerkreceptie; een mooie gelegenheid voor de aanwezigen om kennis en ervaringen in de fruitsector van opkomende markten uit te wisselen.

Klik hier voor het concept programma van dit seminar.

Locatie

Het seminar wordt samen met partner Phaff Export Marketing georganiseerd en vindt op woensdagmiddag 12 december a.s. plaats van 13:00 tot 16:30 uur in Almere op de Wisselweg 33, een mooie en makkelijk bereikbare locatie en centraal gelegen in Nederland

Kosteloos aanmelden

Geïnteresseerden voor deelname aan het fruit-seminar over Rusland en Kazachstan kunnen zich kosteloos aanmelden. Klik hier voor meer informatie en registratie. Ook voor vragen kunt u contact opnemen met Phaff Export Marketing of met Landbouwraad Meeuwes Brouwer van de Nederlandse ambassade in Moskou via het emailadres: mos-lnv@minbuza.nl en telefoonnummer: +7 495 797 2917.

Wellicht ook interessant? Op dinsdagmiddag 11 december a.s. zal een seminar gehouden worden over de kansen en ontwikkelingen in de Agro Food sector in Oezbekistan. Klik hier voor meer informatie over dit seminar over de Agro Food sector in Oezbekistan.