Handelsmissie Food & Beverage voor de Cruise Industrie in Miami

Van 8-11 april 2019  organiseert Phaff Export Marketing samen met het Consulaat-Generaal in Miami en de Nederlandse Ambassade in Washington DC voor de derde keer een cruise-missie voor de Nederlandse food & beverage sector in Miami Florida. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 februari 2019.

Achtergrond

De cruise-industrie is een sterk groeiende sector, in 2017 vierden bijna 30 miljoen reizigers hun vakantie op een cruiseschip. Een stijging van ruim 20% in de afgelopen 5 jaar. De verwachting is dat de stijgende lijn van de laatste jaren zich doorzet (3.3% in 2018). Op dit moment varen er ruim 470 cruiseschepen in de wereld. De grote cruisemaatschappijen zoals Carnival Cruises, Royal Carribean, Norwegian Cruise Lines en Holland America Line bouwen nieuwe schepen om de sterk stijgende vraag te kunnen beantwoorden.

Handelsmissie

Gedurende de missie kunt u kennis maken met vertegenwoordigers van verschillende cruisemaatschappijen.Tijdens de diverse ontmoetingen met de verschillende cruisemaatschappijen zal er een pitch moment zijn voor elke exporteur met de mogelijkheid tot uitwisseling van samples en ander (folder) materiaal.

Naast vele afspraken met diverse cruisemaatschappijen en shipmanagement organisaties, shipchandlers en reeds ervaren Nederlandse cruiseleveranciers, brengt u ook een bezoek aan een cruiseschip. Daarnaast zal u gedurende de week kennis opdoen over de cruise wereld en hoe deze werkt qua inkoop en logistiek.

Informatie

Voor meer informatie over de missie  en registratie-informatie zie de volgende website: https://www.phaff.com/project/fb-handelsmissie-voor-de-cruise-industrie/