Vostock Capital organiseert haar derde Glastuinbouw Forum in Moskou

Op 5 en 6 december a.s. wordt in het Baltschug Kempinski Hotel in Moskou weer het jaarlijkse Glastuinbouw Forum georganiseerd. Eén van de weinige mogelijkheden in Rusland om goed geïnformeerd te worden over deze specifieke sector. De organisator Vostock Capital hoopt net als in de twee voorafgaande jaren weer grote investeerders, interessante gastsprekers, sponsoren en volle zalen te trekken. Het Forum in de Russische hoofdstad is een mooie gelegenheid om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de glastuinbouw in de Russische Federatie en in de omringende landen.   

Glastuinbouw in ontwikkeling

De glastuinbouw in de Russische Federatie is de laatste jaren, mede met steun van de Russische overheid, behoorlijk in ontwikkeling. Er wordt geïnvesteerd in zowel nieuwe kassencomplexen als in verouderde kassen die worden vervangen of gemoderniseerd. Nederlandse toeleveranciers van uitgangsmateriaal, technologie en kennis profiteren hier volop van. Van belang voor bedrijven is de investerings- en marktontwikkelingen en mogelijkheden in Rusland goed te blijven volgen.

Studierapport

Naast het forum, stelt Vostock Capital tevens een interessante studie beschikbaar over het investeringspotentieel in de Russische glastuinbouw. Het studierapport richt zich o.a. op de kansen in de glastuinbouw en nieuwe investeringsprojecten in Rusland en de selectie criteria van besluitmakers voor de aanschaf van nieuwe technologie. Voor de uitvoering van de studie hebben ruim 250 personen gereageerd.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie over het Forum en de registratie voor deelname wordt verwezen naar de link “Greenhouse Complexes Russia 2018” en website https://www.greenhousesforum.com/en/ en voor vragen over het Forum en de Studie kunt u mevrouw Elvira Sakhabutdinova, Project manager van Vostock Capital benaderen. Haar contactgegevens zijn: ESakhabutdinova@vostockcapital.com en telefoon nummer: +7 499 505 1 505.

Landbouwraad, Nederlandse ambassade Moskou

Zie ook