Uitgaande handelsmissie veehouderij en tuinbouw Zimbabwe 4-9 Juni

Van 4 – 9 juni 2018 zal NABC/SANEC een veehouderij (pluimvee, zuivel, rund en varkensvlees) en tuinbouwmissie organiseren naar Zimbabwe in samenwerking met onze lokale partner BancABC Zimbabwe (onderdeel van Atlas Mara). U kunt zich tot 1 mei aanmelden.

De handelsmissie zal worden opgedeeld in 2 trajecten, met bedrijfsbezoeken naar o.a. pluimvee-, zuivel-, veevoeder- en veeverwerkende bedrijven (traject 1), net als producenten en exporteurs van groente en fruit, vollegrond- en glastuinbouwers en verwerkers van groente en fruit (traject 2).

Tijdens de handelsmissie zullen een veehouderij en tuinbouw seminar, een B2B matchmaking en een netwerkcocktail georganiseerd worden door BancABC in samenwerking met de lokale export promotie agentschap ZimTrade. Deze sessies bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de Zimbabwaanse agrosector en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Lees meer over de mogelijkheden in de pluimvee-, zuivel-, rund-, varken-, vis- en tuinbouwsector in Zimbabwe via de onderstaande link. Deze handelsmissie kan gecombineerd worden met de Avi Africa 2018 beurs in Zuid-Afrika, georganiseerd door SAPA.

Voor meer informatie neem contact op met: anitra.vanderkraan@nabc.nl

Uiterlijke deadline aanmelding: 

Dinsdag 01 mei 2018

Bedrag: 

€1500 voor niet-NABC leden, €1250 voor NABC leden (ex BTW)

Organisator: 

NABC

SANEC

Weblink voor meer informatie: 

https://www.nabc.nl/services/trade-missions/353/livestock-and-horticulture-trade-mission-to-zimbabwe-4-9-june

https://bit.ly/2q96PTG

Beeld: ©NABC