Doe mee aan de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje

Bent u zelfstandig ondernemer in Spanje? Of ligt de hoofdvestiging van uw bedrijf in Spanje? Heeft uw bedrijf de visie en de strategie, het netwerk en de creativiteit om te laten zien dat u het meest succesvolle bedrijf van het land bent? Dan maakt u kans op de titel 'Nederlandse Ondernemer in Spanje 2018'. U kunt zich tot uiterlijk 1 maart inschrijven.

Met de Ondernemersprijs en de titel Nederlandse Ondernemer van het Jaar krijgt uw bedrijf extra publiciteit. De Nederlandse ambassade in Madrid betrekt u dan ook bij zoveel mogelijk evenementen.

Om de winnaar te bepalen kijkt de jury onder meer naar uw visie, strategie, succesfactoren en de bedrijfsresultaten van uw onderneming. Verder beoordeelt de jury de manier waarop u marktkansen benut, en uw innovatie, duurzaamheid en creativiteit. Lees voor meer informatie en alle criteria het reglement (pdf).

Prijsuitreiking

Uit alle inzendingen bepaalt de onafhankelijke jury welke 3 genomineerden strijden om de eervolle titel. De Nederlandse ambassadeur in Spanje, Matthijs van Bonzel reikt de prijs uit tijdens het jaarlijkse evenement van de Nederlandse businessclubs op 25 en 26 mei 2018 in Valencia. Tijdens deze bijeenkomst kunt u ook netwerken met andere Nederlandse ondernemers.

De Nederlandse Ondernemersprijs is een initiatief van de Nederlandse ambassade in Madrid, in samenwerking met de Nederlandse businessclubs en de honorair consuls.

Schrijf u in

Vul het inschrijfformulier (pdf) in en mail dit vóór 28 februari naar mad-ea@minbuza.nl, met in de onderwerpregel: Nederlandse Ondernemersprijs 2018.