Voorjaarsbeurzen in Bulgarije en Roemenië

Dit voorjaar zijn er weer  verschillende interessante agrarische beurzen te bezoeken in Roemenië en Bulgarije. Wilt u weten welke beurs het meest voor uw bedrijf kan betekenen, neemt u dan contact op met het agriteam van de ambassade.

De AGRA-beurs in Plovdiv, Bulgarije is van 21 tot 25 februari. Deze internationale beurs is gericht op Zuid-Oost Europa en brengt iedereen, van wetenschapper tot toeleverancier, producent en consument, bij elkaar.

In maart is de Expo Flowers and Garden in Boekarest. Van 8 tot 11 maart staan bloemen, tuin- en landschapsarchitectuur, tuinbouw en consumententuinen centraal in de gebouwen van Romexpo.

Van 19 tot 22 april is de Agraria Fair in Cluj. Dit is een brede en internationale agrarische beurs, vooral gericht op de Roemeense markt.

De Agriplanta - Romagrotec beurs sluit de rij van grote voorjaarsbeurzen en is van 17 tot 20 mei in Calarasi, met proefvelden, demonstraties en deelnemers uit zo’n 17 landen.

Voor wie verder vooruit wil plannen: de grootste internationale agrarische beurs van de regio, Indagra, is dit jaar van 31 oktober tot 4 november in Romexpo in Boekarest. Op deze vijfdaagse beurs is alles over techniek en producten op agrarisch gebied en voedsel te vinden.