Bilateraal seminar: ‘Low Countries – Urban Farming’

België en Nederland ontmoeten elkaar op 15 december voor het eerst rond het thema Urban Farming!

Mis deze primeur niet, wees er bij en ontdek hoe en in welke mate onze buren stadslandbouw organiseren. Beleidsmaker, onderzoeker of ondernemer? Stad of gemeente? Noteer 15 december in uw agenda en laat u inspireren door de aanpak van onze buren óf… vertel hen over uw best practice…?

Wat gebeurt er aan weerszijden van de landsgrens aan stadslandbouw? Waarin verschillen we en kunnen we van elkaar leren? Hoe kunnen we projecten rendabeler maken en inpassen in het model van circulaire economie? 15 december leggen we in Brussel de zaden voor een vruchtbare bilaterale samenwerking.

Lees meer over het programma en inschrijving via deze link.

Zie ook