04 oktober IBERFLORA 2022 (International plants, flowers, landscaping, technology and garden DIY)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Valencia

Feria Valencia

Van 4 - 6 oktober 2022 wordt voor de 51e keer in Valencia de International plants, flowers, landscaping, technology and garden DIY (Iberflora) vakbeurs gehouden. De beurs wordt georganiseerd in de Feria Valencia. Van 4 - 6 oktober 2022 wordt voor de 51e keer in Valencia de International plants, flowers, landscaping, technology and garden DIY (Iberflora) vakbeurs gehouden. De beurs wordt georganiseerd in de Feria Valencia.

IBERFLORA 2022
Beeld: ©IBERFLORA 2022 / IBERFLORA 2022

De Iberflora beurs is de Spaanse vakbeurs voor professionals uit de sierteelt sector waar de laatste ontwikkelingen, trends, technologie en nieuwe producten worden getoond op het gebied van planten, bloemen, landschapsarchitectuur en buitendecoratie.

Het virtuele platform Iberflora Digital Business is ook nu weer de online marktplaats waar exposanten en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten in aanloop naar Iberflora 2022. Hier zal exclusieve content zoals video’s en interviews met experts worden geplaatst.

Meer informatie en tickets: Iberflora 2022