04 oktober FRUIT ATTRACTION 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje, Madrid

IFEMA, Feria de Madrid

Van 4 tot 6 oktober 2022 zal de jaarlijkse internationale groenten- en fruitbeurs Fruit Attraction plaatsvinden. Deze succesvolle beurs wordt zowel virtueel als fysiek georganiseerd door IFEMA en FEPEX.

FRUIT ATTRACTION 2022
Beeld: ©FRUIT ATTRACTION / FRUIT ATTRACTION

Evenals in de editie van 2021 is nu ook het Fruit Attraction LIVEConnect platform beschikbaar. Daarnaast is de LIVEConnect App te downloaden voor nog betere interactie en deelname. Deze nieuwe online community is vorig jaar al in gebruik genomen.

Fruit Attraction is na de Fruit Logistica in Berlijn de grootse internationale Groenten- en Fruit vakbeurs van Europa. De beurs blijft jaarlijks groeien en biedt niet alleen de kans om nieuwe relaties op te doen, maar ook de gelegenheid om zowel te netwerken met de Spaanse als andere internationale relaties. Ruim 90% van de exposanten en bezoekers komen jaarlijks terug. Er worden 95.000 bezoekers verwacht uit 140 landen en 2.000 exposanten vanuit 18 sectoren.

Meer informatie: Fruit Attraction 2022