07 juni Free From/Functional Food/Ingredients Expo 2022, Barcelona

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje, Barcelona

Fira Barcelona

Op 7 en 8 juni 2022 vindt wederom de tweejaarlijkse South edition van de internationale  Free From and Functional Food and Ingredients Expo  plaats in Barcelona. Dit is het enige event in Europa dat zich richt op de ‘free from’, veganistische, biologische, functionele en gezonde voedingsingrediënten. Tevens biedt de beurs interessante conferenties en matchmaking gelegenheden.

Free From Food Expo 2022
Beeld: ©Free From Food Expo 2022 / Free From Food Expo 2022

De Free From Functional Food Expo biedt het allernieuwste op het gebied van productontwikkeling en trends binnen het ‘free from and functional food’ segment en is dé ontmoetingsplek voor leveranciers, kopers van Europese topretailers, R&D, foodservice, bio, health en andere ‘free from en funtional food’ distributiekanalen. Bovendien organiseert de beurspartner European Enterprise Network (EEN) een Matchmaking Programma en vinden er verschillende conferenties plaats binnen verschillende categorieën zoals bijv. ‘Free From’, ‘Vegan’ etc. met toonaangevende nationale en internationale sprekers.

Tijdens de vorige South edition in 2019 namen er meer dan 300 bedrijven uit 34 landen deel, waaronder meer dan 16 bedrijven uit Nederland. Lees meer over deze Nederlandse deelname aan de vorige editie in 2019

Wil je meer weten over het event of heb je interesse in deelname? Neem dan contact op met Chris Gottschalk van de organisatie: T. +31 (0) 76205 0501 E. chris@ebcexpo.com of ga naar de website: Free From Functional Food Expo 2022

Wil je meer weten over het Nederlands paviljoen dat georganiseerd wordt door Export Partner? Neem dan contact op met Daan Busscher: daan@exportpartner.com en bekijk ook vooral de volgende informatie:

Wil je meer weten over het Nederlands paviljoen? Neem dan contact op met Daan Busscher: daan@exportpartner.com van Export Partner en bekijk ook vooral de volgende informatie: Brochure Free From Functional Foods Barcelona 7-8 juni 2022  Nederland Paviljoen