27 juni WEX Global 2022 – The Water & Energy Exchange

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje, Valencia

Valencia

Van 27 tot 29 juni 2022 vindt in Valencia het WEX Global 2022 – The Water & Energy Exchange – plaats. Gedurende drie dagen zullen belangrijke thema’s als water, duurzame energie en circulaire economie worden behandeld.

WEX Global 2022
Beeld: ©WEX Global 2022 / WEX Global 2022

Er worden 80 sprekers verwacht uit meer dan 40 landen. Samen wisselen zij met de bezoekers ideeën uit over circulaire oplossingen voor een duurzame wereld. Hierdoor is WEX Global uitermate geschikt voor het creëren en uitbreiden van een sterk zakelijk netwerk van internationale contacten.

Men kan deelnemen aan de workshops en sessies over onder andere digitalisatie, smart cities en innovatie. WEX Global heeft ook een Innovation Forum waar startende bedrijven zich kunnen introduceren aan grote organisaties in de water- en energiesector. Geïnteresseerde start-ups kunnen hier meer informatie vinden: Innovation Forum

Meer informatie en registratie: WEX Global 2022 Valencia