28 januari Kansenwebinar biogasmarkt Frankrijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online
  • deelname is gratis
  • meld u aan vóór 28 januari (via onderstaande link)
  • na afloop ontvangt u de marktstudie

Heeft u ambities in de Franse biogas-sector? Meld u dan nu aan (via onderstaande link) voor het webinar van 28 januari, waarin de marktstudie biogas in Frankrijk wordt gepresenteerd!

Beeld: TKI BBE

In de marktstudie is onderzocht wat de middellange- en langetermijnkansen voor Nederlandse ondernemers in de Franse biogas-sector zijn. Het rapport is bedoeld voor Nederlandse ondernemers die apparatuur en machines willen exporteren voor biogasproductie.

De Franse biogasmarkt is goed ontwikkeld en groeit voortdurend. Hierdoor biedt de markt veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Het marktrapport vormt dan ook het startpunt voor Nederlandse ondernemers die willen uitbreiden naar Frankrijk. Daarnaast besteden we in het webinar aandacht aan verdere ondersteuning en begeleiding van ondernemers. Ook bespreken we de toegang tot digitale beurzen in Frankrijk in maart, juni en december.

Het rapport wordt gepresenteerd door George Wurpel (MSG studies).

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert dit webinar in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs en NBSO Nantes.