31 januari Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2018

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Nederland, Rotterdam

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Kom dan op woensdag 31 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie in Rotterdam. U krijgt de kans om de ambassadeurs specifieke vragen te stellen over de betreffende landen.

Op de Bedrijvendag zijn meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen.

Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Speeddates en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvendag kunt u maximaal 4 korte één-op-één gesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal.

Naast het speeddate programma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken

Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Daar maakt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handel bevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanmelden

Meld u aan vóór donderdag 18 januari. Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname aan het evenement is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225,- in rekening. 

Programma

15:15    Inloop, ontvangst en registratie
15:45    Welkom
16:00    Ronde 1 t/m 4 speeddating
17:00    Ronde 5 t/m 8 speeddating
18:00    Netwerkreceptie
19:30    Einde netwerkreceptie

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met RVO.nl:
E klantcontact@rvo.nl
T 088 042 42 42

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert de Bedrijvendag in samenwerking met de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel.