Innovatiemissie Agtech, Robotisering & Digitalisering in Open Teelten in Californië

Werkt u als ondernemer of onderzoeker aan innovatieve agtech oplossingen voor de open teelt? Wilt u samen met partners in Californië aan innovatie en productontwikkeling (R&D) werken? Ga dan mee met de innovatiemissie naar Californië van 21 t/m 25 oktober 2024 en bezoek ander andere de agro-robotica beurs FIRA USA. 

Doelen missie

  • Inzicht krijgen in het ecosysteem, innovatieve ontwikkelingen en kansen in de agro-sector in Californië en de Verenigde Staten als land.
  • Best practices verkennen en uitwisselen binnen beleid, industrie en op de boerderij.
  • Verkennen van trends en kansen voor meerjarige (publiek-private) samenwerking tussen kennisinstellingen en tussen bedrijven op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. 
  • Innovatieve kennis en technologie uit Nederland koppelen aan marktkansen in de Verenigde Staten, met de focus op Californië.

Meer informatie en het voorlopige programma van deze innovatiemissie leest u op RVO.nl.

Wie kan deelnemen

Bent u ondernemer of als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling? En werkt u aan innovatieve agtech en precisielandbouw toepassingen voor open teelten? Deze missie neemt u mee naar Californië. De regio staat bekend om zijn grote groente- en fruitsector.

Definitieve deelname hangt af van het aantal beschikbare plekken. Ook wordt er gekeken naar hoe goed uw expertise binnen de scope en het doel van de missie past. Registratie betekent daarom nog niet of u wordt toegelaten tot de missie. U krijgt een definitieve bevestiging van deelname na sluiting van de registratie.

Aanmelden

Wilt u deelname aan deze innovatiemissie? Meldt u zich dan uiterlijk 14 juni 2024 aan via het online aanmeldformulier.

De kosten van deelname aan deze missie zijn € 250,- exclusief BTW per persoon. Deelname is inclusief programma, transfers naar programmaonderdelen en lunches en diners wanneer deze als onderdeel van het programma zijn opgenomen. Dit is exclusief de reis- en verblijfkosten, alle individuele kosten, zoals lunch en diner buiten het programma om.

Meer weten

Als u vragen heeft over de innovatie missie, dan kunt u contact opnemen met onderstaande personen via innovatiemissies@rvo.nl:

  • Bob Hengeveld (Advisor Innovatiemissies)
  • Bert van der Heide (Adviseur Internationale Innovatie Agri-Food)

Meer informatie vindt u op RVO.nl.